Відділ освіти Золотоніської Районної Державної Адміністрації

Семінар-навчання керівників закладів освіти

         HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points) - система, яка ідентифікує, оцінює та контролює небезпечні фактори, що є визначальними для безпечності харчових продуктів, тобто - це аналіз ризиків і контролю критичних точок.

         З цього питання 11 січня  2020 року і  відбувся  семінар-навчання  для керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти району за участю головних спеціалістів Золотоніського  районного  управління Головного управління  Держпродспоживслужби  в Черкаській  області  Рєзнік І.В та Середи М.Є.

         Під час зустрічі з директорами шкіл та завідуючими закладами дошкільної освіти вивчалися питання впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР у закладах освіти.

        Після своїх виступів фахівці Держпродспоживслужби відповіли на численні запитання учасників семінару та надали слушні рекомендації з питання впровадження системи НАССР в закладах освіти району.

 



« повернутися до списку новин